27 Şub 2013

DUYURU !

Herkese merhaba ! Oncelikle cekilisime katilip sartlari yerine getiren herkese cok tesekkur ediyorum.Cekilisimin bitmesine az bir zaman kaldi,aslinda cabucak bitmesini istiyorum cunku biter bitmez yeni bir cekilis duzenleyecegim.Soz verdigim gibi yaka kolye ve yaninda ufak hediyeler verecegim..Size duyurmak istedim,takip etmenizi tavsiye ediyorum :)

Bedük'ten Parti gibi Klip


Bedük yeni albümü Overload'un ilk klibini hareketli şarkısı Beatfreak için çekti. Adı gibi hareketli görüntülerden oluşan klip yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi topladı.

Her şarkısıyla kendi alanında ilklerin öncüsü olan elektronik dans müziğinin Türkiye'deki en özgün temsilcisi Bedük, yeni albümünün ilk klibini BeatFreak isimli şarkısına çekti. Klibin yönetmenliğini çektiği parti ve gece hayatı fotoğraflarıyla ünü kulaktan kulağa yayılan Tchane Okuyan üstlendi.

Üç günde pek çok farklı mekanda çekilen klipteki görüntülerin bir kısmı Bedük'ün geçtiğimiz haftalarda İndigo'da gerçekleştirilen konserinden alındı. Konserde spontane bir şekilde izleyicilere "hadi klip çekiyoruz" diyip kendini seyircilerin arasına atan Bedük, hayranlarıyla birlikte eğlenceli görüntülere imza attı.

Beatfreak şarkısının adına yakışan video klibindeki diğer görüntüler ise Türkiye'nin en iyi dansçı ve koreograflarından Uğur Yıldıran'ın sahibi olduğu Hasköy'deki Acaip İşler Müdürlüğü'nde çekildi. Bedük, şarkı söylediği bölümlerde de lazerle özel ışık tasarımının kullanıldığı klibi için "Klip tam anlamıyla şarkıyı izleyicilere aksettirmek ve benim konserime geldiklerinde yaşayacakları eğlenceyi birebir yansıtabilmek için tasarlandı. Biz çekimlerde çok eğlendik, umarım seyredenler de eğlenirler" dedi.

Konserleri:
7 Mart Ankara Jolly Joker Ankara
9 Mart Kayseri Hilton Otel
22 Mart Konya Rixos Otel

http://www.biletix.com/etkinlik-grup/47511461/TURKIYE/tr

www.facebook.com/beduk
www.twitter.com/beduk
http://instagram.com/beduk
https://soundcloud.com/beduk


Bir bumads advertorial içeriğidir.

26 Şub 2013

Kına Ve Düğün için Mendil

Herkese merhaba..

Bugün sizlere farklı bir post hazırladım aslında evlenecek olan arkadaşlara fikir olabilecek bir şey den bahsetmek istiyorum..
Ben Allah nasip ederse 15 haziran da 7 yıldır aşık olduğu adamla evleniyorum. Ee hazırlıklar da başladı tabi..Annem benden daha çok heyecanlı,benden daha çok meraklı,her gördüğünü yaptırıyor kurban olduğum kadın !

1 ay önce falan arkadaşına mendil siparişi verdi.Birini kınam da diğerini ise düğünümde kullanacağım ve başka kimsede olmayacak.Bana özel şeyleri hep sevmişimdir !



Bu renginden belli olduğu gibi kınam da kullanacağım.Şemmamme ve damat halayında iyi olacak :p



Parmağımı geçireceğim yere nazar boncuğu takmış teyze sağ olsun..
Aman nazar değmesin !


Aslında yapılışı çok kolay,evde herkes annesine ninesine ördürebilir.


Bunu da düğünümde kullanacağım.






Ben çok beğendim,sizlerle paylaşmak istedim.Belki birileri görüp de fikir alırlar diye.

Sevgilerle


Doa Kozmetik Alışverişi

Haftanın 2.gününden herkese merhaba..

Twitter'dan takip edenler bilirler ki 1 haftadır bronşitle boğuşuyorum.Ateşimin 38.5 hatta 39 derecenin altına düştüğünü hatırlamıyorum.Her gece acillerde havalar iğneler derken çok şükür ki öksürük dışında bir şeyim kalmadı..Salgın var her yerde,aman dikkat !


14 şubat nedeni ile her yerde indirim vardı,Doa Kozmetik ise 15 şubatta indirim yapmış.Siteye baktım hemen hemen bütün ürünlerde %50 indirim vardı.Denemek istediğim bir kaç ürünü sipariş ettim.Normalde 3 günde teslim edilen siparişler indirim yoğunluğu nedeni ile dün elime ulaştı..

Bakalım neler almışım ;



Saç toniği saç dökülmesi ve yağlanması problemlerine karşı yardımcı oluyor.İçinde at kuyruğu özü,sarı darı özü,sarmaşık özü,ısırgan özü,gliserin,zencefil özü var,bilmediğim yabancı bir sürü şeyler daha var.
Saç bakım yağını saçlarım dökülüyor diye aldım.Doğal yağlar sayesinde 3 ay düzenli kullanımdan sonra işe yarıyormuş.İçindekiler hint yağı,zeytin yağı,fındık yağı,ayçiçeği yağı,defne yağı,ısırgan tohumu yağı,susam yağı,badem yağı,shea butter,çam terebentin ve bir iki yağ daha var.
Herşey doğal olduğu için işe yarayacağını düşünüyorum.Kullananlar memnun kalmış,umarım bende memnun kalırım.




Bunlar doğal parfüm.Fiyatları 2 buçuk lira görünce dayanamadım aldım.Kulak arkasına,bileklere,dekolte bölgesine sürülüyor.Hiç bir şekilde kimyasal bir madde yok içinde.Kokuları beğendim ama en çok japon kirazını beğendim..


Shea butter yağı yara izlerine iyi geldiği söyleniyor,egzama,yanık,ciltteki pullanma ve döküntüler,çatlaklar,kırışıklıklar üzerinde müthiş bir etkisi varmış ayrıca çok iyi bir dudak nemlendiricisi.Yıpranmış saçları derinlemesine nemlendirerek saçların kırılmasını ve koparak dökülmesini engellemeye yardımcı oluyor.Sitede buna ayrı bir hayranlık duyuyorlar,bakalım bende beğenecek miyim..


Kozmetolojik olarak çok faydalı bir yağ olduğu söyleniyor.Kuru yıpranmış ve boyalı saçlara en iyi gelen yağ olduğu söyleniyor.Yaraların iyileşmesine yardımcı olduğu söyleniyor.Ayrıca yüz ve dudak nemlendiricisi olarak ta kullanılıyor.


Ben indirimden bunları aldım,sizler neler aldınız ?
Sevgilerle 

17 Şub 2013

İstanbullu Blog Yazarları Buluştu

Bugün hayatımda geçirdiğim en eğlenceli günlerden biriydi..

Sevgili  Nimo Stylo nun İstanbullu bloggerlara hazırlamış olduğu buluşma etkinliğine bende katıldım.Gidip gitmeme konusunda inanılmaz kararsız kaldım çünkü hiç kimseyi tanımıyorum etmiyorum diye ama buluşmanın amacı tanışma olduğu için utana utana gittim :)

Buluşma Astoria Avm Caffe Nero'da gerçekleşti..

Nimocuk bizi o sımsıcak içten gülümsemesi ile karşıladı.Aman Allah'ım o nasıl bir şirinliktir yahu bayıldım resmen..2 oldu rüyama giriyordu ve bugün çok şükür ki kendisiyle tanıştım ve iyi ki de tanışmışım..Bir insan ilk görüşme de kendisini nasıl bu kadar sevdirebiliyor anlamadım yaniii !

Herkese bloğunun ismini yazmak üzere yaka kartları verildi..

Çok fazla cici ve çok lezzetli ikramlar verildi :)



İnanılmaz sıcak bir ortamdı ve inanılmaz kalabalıktı.

Bumerang ekibinden gelen 2 arkadaş teklifler hakkında bilgiler verdi..

İnternet pazarlama sohbeti yapmak için bir arkadaş geldi ve sorulan bütün sorulara cevaplar verdi..

Kalabalıktan her ne kadar seslerini duyuramasalar da ben kaptım bir şeyler :)


Ve nimocuk bizlere harika hediyeler hazırlamış,hepsine ayrı ayrı bayıldımmmm !


Şunun güzelliğine bakarmısınız yaaa :) 
Tadına bakamadım çünkü kalabalık ve kapalı ortamlarda  çok fazla duramadığım için pastayı yiyemeden kalkmak zorunda kaldım..
A'dan Z'ye her şey öylesine güzeldi ki ! 

Bir buluşma etkinliği anca bu kadar güzel,neşeli olabilirdi..


Öncelikle Nimocuğuma bizlere böylesine güzel bir etkinlik düzenlediği için,her şeyi düşünüp özene bezene hazırladığı için ve bir an olsun o içten ve sıcacık gülümsemesini bizlerden eksik bırakmadığı için TEŞEKKÜR EDİYORUM !

Ve bu etkinlikte emeği geçen herkese de tek tek teşekkür ediyorum,ellerinize sağlık !


11 Şub 2013

Ürün İncelemesi *Clinique Blushing Blush Powder Blush*110*

Öncelikle haftanın ilk günüden herkese mus mutlu bir hafta diliyorum !

Sevgili görümcem okul nedeni ile İsviçre'ye gitmişti.Ne istediğimi sordu,bende onda olan Clinique allığını çok beğendiğimi söylemiştim ve kozmetikle ilgili hiç bir şey almamasını söylemiştim (israftan nefret ediyorum) oda sağ olsun beğendiğim allıktan almış :)
Neden kozmetikle ilgili bir şey istemediğimin sebebi ise evde her yer allık,far,ruj vs doldu taştı..Kardeşim de şurada belirtmiştim çok istediğim Yves Rocher makyaj setini almıştı..Herhalde bu da bana ömür boyu yeter :) 

Kutusuna bayıldım..




Ben henüz kullanmadım ama görümcem sabah sürüyor akşama kadar tazelemesine gerek kalmıyor..


Bir renk bu kadar mı tatlı olur ya :)


Sürümü o kadar hoş,o kadar yumuşak ki anlatamam..Hafif bir ışıltılık veriyor..Yağsız bir tabakası var..Keçi kılından yapılmış,hafif kesik uçlu fırçasıyla kolayca uygulanabiliyor.Ben ilk denemem de fırçaya sanırım biraz fazla almışım pes pembe oldu yanaklarım :) Fırçayı bir kere dokundurmak yeterli oluyor.


Swatch'ı ise bu şekilde..


Renk 110 numaralı precious posy..


Acayip mutlu oldum,buradan kocaman teşekkür ediyorum görümceme :)
Sevgiler !

10 Şub 2013

Saç Dökülmesi


Saç dökülme nedenleri çok değişik etmenlere bağlıdır. Dökülmenin nedeni tespit edilmeden doğru bir tedavi yaklaşımı sağlanamaz. Saçların dökülmesinin, hangi nedenle olduğu bilmek önemlidir. Günde 50-100 adet saç telinin dökülmesi uzmanlar tarafından normal sınırlar içerisinde kabul edilmektedir. Eğer aşırı miktarda saç kaybı ve saçlarda incelme oluşuyorsa, en kısa zamanda doktora başvurulması gerekmektedir.

Sağlıklı bir insanda saçların %85’i sürekli büyüme halindedir. Büyüme evresi 2-6 yıl kadar sürebilir. Geriye kalan %15’lik kısmı 2-3 ay kadar süren dinlenme evresinde bekler. Dinlenme evresi sonucunda saçlar dökülür, dökülen saç köklerinde yeni saçlar büyümeye başlar ve döngü bu şekilde devam eder.
Saçlar ve saç şekillerinin sosyal ve kültürel önemi bilinmektedir, saç dökülmesiyle karşılaşan bir kişi, kendisini fiziksel ve ruhsal olarak zayıf görmeye başlayarak, bu durumdan kurtulmak için değişik saç tedavisi metotlarına başvurabilir.
Saç dökülmesi hem erkeklerde hem de kadınlarda görülebilir. Erkeklerde daha sık olarak görülen saç dökülmesi, 25 yaşına kadar erkeklerin %35’ini, 40 yaşına kadar %50sini, 60 yaşına kadar %70’ini etkiler.
Erkek tipi saç dökülmesi, alnın iki yanında ve tepede olabileceği gibi tamamen bütün başı da kapsayabilir. Kadınlarda ise dökülme daha çok, kadın saç dökülmesi olarak adlandırılır ve saçların seyrekleşmesi şeklinde kendini gösterir.

Saç Dökülmesinin Nedenleri

Kozmetik ürün kullanımı ve uygun olmayan saç bakım yöntemleri: Boya, renk açma, düzleştirme veya perma gibi yöntemler, uygun koşullarda yapılmazsa saça zarar verirler. Bu yöntemlerin sık uygulanması da saçı zayıflatıp kırılmasına neden olabilir. Atkuyruğu, örgü, sıkı lastikle toplama gibi saç şekilleri saça zarar verir ve sık uygulanmaması gerekir. Saç diplerine etki eden sabit çekme kuvveti saç kaybına neden olur. Saçı sık yıkamak, taramak ve fırçalamak saçı kırabilir.

Saç boyama ürünlerinin çoğu, doğru kullanılmadığında saçlara ciddi şekilde zarar veren kimyasal maddeler içerir.
Islakken daha kırılgan olduğu için, saçı havlu ile ovalayarak kurutmaya çalışmak saçı kırabilir. Saçı fırça yerine geniş ağızlı ve düz uçlu taraklarla taramak daha faydalıdır, tarak seçerken plastik yerine tahta tarak veya kemik tarak tercih edilmesi gerekir.
Jöle köpük gibi ürünlerin gereksiz ve uzun süreli  saça maruz kalması olarak tahrişe neden olabilir.

Kemoterapi görmek: Kemoterapi veya diğer bazı kanser ilaçlarını kullanmak yeniden çıkmak üzere saçların dökülmesine sebep olur.

Strese bağlı saç dökülmesi: Stres hormonların çalışma dengesini değiştirdiği için, saç kaybında da etkili bir faktördür. Testosteron hormonuna duyarlı saç yapısı, hormon düzeyindeki değişimlere yağ salgısını artırarak tepki verir. Bu nedenle stres altındayken saç derimiz daha çok yağlanır, bu yağ salgısıyla saçlı derinin gözeneklerinin tıkanma riski artar ve saçı besleyen kanallar daralabilir.

Gebeliğe bağlı saç dökülmesi: Gebelikle birlikte saç dökülmesi sık olarak görülür ve gebelikten 4-7 ay sonra azalarak durur. Eğer 7 aydan daha fazla ve uzun süreli saç dökülmesi sorunu yaşanırsa, mutlaka doktora danışılmalıdır.

Ağır hastalık ve ateş: Ağır hastalıklar vücudun direncinin azalmasına ve metabolizma dengesinin bozulmasına neden olur. Ateşli hastalıklar saç dökülmesine sebep olabilir.

Seboroeik dermatit: Saçlı deride oluşan kepeklenme pul pul dökülme, yağlı ve kaşıntılı durumlar ve mantar seboreik dermatit olarak adlandırılır. Seboreik dermatit saçın zayıflayıp dökülmesine sebep olur.

Düzensiz beslenme: Beslenme sorunları saç dökülmesine neden olabilir. Az protein içeren diyet saç dökülmesine sebep olabilir. Saç gelişimi sağlıklı ve dengeli beslenmeyi gerektirir.

Alopesi areata( saç kıran ): Bu tip saç kayıpları düzgün yüzeyli, para büyüklüğünde veya daha geniş alanlarda görülebilir. Nadiren tüm saç ve vücut kıllarında kayıp oluşur. Her yaşta görülebilen bu tip saç dökülmesinin nedeni bilinmemekle birlikte, birçok hastada saçlar sonradan kendiliğinden çıkar.

Genetik saç dökülmesi: Saç dökülmesinin en sık rastlanan sebebi genetik özelliktir. Bu kalıtıma sahip olan kadınlarda saçlarda azalma görülür, ancak kellik oluşmaz. Erkeklerde ise saç yoğun miktarda dökülür bu duruma ‘erkek tipi saç dökülmesi’ denir, 20–30′lu yaşlarda başlar. Saç dökülmesine çözüm ve kalıcı bir düzelme sağlamak saç ekimi dışında mümkün değildir.


Saç dökülmesi sebepleri incelendikçe, saç dökülmesi tedavisi ile ilgili ilerlemeler sürmektedir. Birçok insan Saç dökülmesi nasıl engellenir sorusuna cevap aramaktadır. Saç dökülmesi çözüm aramak için, çok mucize yöntemlere başvurmak, saç dökülmesine şampuan aramak veya saç dökülmesi bitkisel çözüm peşinde koşmak yerine uzman bir hekimden yardım almak en doğru çözümdür.

7 Şub 2013

Essence indirimi vol 2

Herkese mutlu akşamlar !

Geçen gün kardeşkoyla Bakırköy'e gezmeye gittik,kardeşim her ne kadar beni Gratis'e sokmamaya gayret etse de ben yine de girdim :)

Şurada ki yazımda Essence de bir çok ürünün 3.50 liraya düştüğünü ve benim payıma düşenlerden bahsetmiştim :)

Bir kaç eksiğim olduğu için Bakırköy şubesine bakmak istedim.Tam anlamıyla istediklerimi alamadan çıksam da sonuç olarak yeni ciciler karşısında mutluydum :)


Tek Tek bakalım ;
Makyaj bazını çok merak ettiğim için aldım,rengi her ne kadar turuncu gibi dursa da iyice yedirdikten sonra herhangi bir renk vermiyor.


Krem farların sanırım bir tek bu rengini almamıştım,aldım artık geceleri rahat uyuyabiliyorum :)


Siyah likit eyeliner.Vallahi bunu çok sevdim.Çok çabuk kuruyor,uzun bir süre kalıcılık sağlıyor ve hafif parlaklık  veriyor.

Swatch'ı bu şekilde..O kadar kalıcı ki elimden zor çıkardım..
İşte benim bebeğim ! Aydınlatıcı o kadar güzel ki dayanamadım 2 tane aldım.Eve geldiğim gibi denedim tam benlik yahu şıkır şıkır parladım :)


Arkasından çeviriyorsunuz fırçanın aralarından çıkıyor.Hiç bir şekilde akma yapmıyor.


Swatch'ı bu şekilde.Pek belli olmuyor sanırım :s


Bronzlaştırıcı kompakt mat pudra.Benim tenim maalesef fazlaca beyaz olduğu için bunu tüm yüzüme sürdüğüm de kendimi düşünemiyorum :)
Tüm yüzüme sürmektense ben bunu allık olarak kullanmaya karar verdim.Mağaza da denedik,satış görevlisi kızında çok hoşuna gitti :) Stok için 2 adet aldım..





Benim payıma düşenler bunlar kızlar sizler neler aldınız bakalım :)

Bu arada yarın Tekirdağ'a öbür gün güzel Edirne'me geçiyorum.Pazar günü kısmet olursa döneceğim..Çok öpüyorum herkesi !



4 Şub 2013

ÇEYİZ HAZIRLIKLARI VOL 2 *ARÇELİK BEYAZ EŞYA

Yine evim için güzel bir alışverişi ile karşınızdayım :)
Dün baba ve anneyle birlikte bana çamaşır makinesi ile birlikte kurutma makinesi aldık.Aslında renkli istiyordum ama evimin hiç bir odasının rengi belli olmadığı için beyaz tercih ettim.

Benim aldığım makine bu..
Tek su girişi var,kalan zaman özelliği var,16 adet programı var,su taşma gibi durumlarda emniyet sistemi var,çocuk kilidi var,7 kg yıkama kapasitesi var,A++++ enerji sınıfına sahip,daha benim bilemediğim bir çok özelliği var.Artık bir iki yıkamadan sonra neler varmış yokmuş öğreneceğim hepsini :)



Babacım  bir de kızına kurutma makinesi aldı..7 kg kapasitesi var,B enerji performansı var,havalandırma programı var,su tankı dolduğunda uyarma özelliği var,çocuk kilidi var,narin programı var,kırışık önleme programı var,fitre temizleme uyarısı var,direk su tahliyesi özelliği var.Annemin kullandığı biraz daha farklı ama benim ki daha güzel :p



Türk kahvesi aşığı olan biri olarak kahve makinesi olmadan aslaa :)
670 W gücü var,ölçü kaşığı var,sesli uyarısı var,kahve olduğunda dııt diye ötüyor :) aydınlatmalı hazne yuvası var,bütün malzemeyi koyduktan sonra tek tuşa basmanız yeterli oluyor piştiğinde ötüyor.Mükemmel bir köpük çıkartıyor,çok beğendik..Bu arada en fazla 3 tane yapılabiliyor..


Şimdilik bunları aldık toplam 2 bin küsür lira verdik hepsine..
Mutluyum !

3 Şub 2013

Çekilişim var ki !

Herkese merhaba

Yaşanan bütün olumsuzlukları ve aşamayacağımız sandığım bütün sorunları çok şükür ki aştık,şuan hiç bir sorun yok bunun verdiği mutluluk sonrası sizlere ufakta olsa hediye vermek istiyorum :)

SON GÜN : 10 MART 


Avon makyaj temizleme losyonu
Benri el kremi
Nuxe makyaj temizleme jeli
Kirazlı el kremi
Goldwell saç bakım kremi
Goldwell şampuan
Çilekli vücut kremi



Gelelim katılmak için şartlara ;

1.Bloğumu izlemeye almanız,
2.Kendi bloğunuz da çekilişimi duyurmanız ve aşağıya duyurduğunuza dair  link bırakmanız,
3.Twitter adresimi BURADAN  takibe almanız,çekilişi duyurmanız ve linkini aşağıya bırakmanız,

Ekstra katılım hakkı için G + yapabilirsiniz ve çekilişi bloğunuz da resim ile birlikte paylaşabilirsiniz..


Not: Adsız kullanıcılar geçerli olmayacaktır !

Haksızlık olmaması için şartların bir tanesi bile eksik olursa elemek zorunda kalacağım..

Herkese bol şans !


1 Şub 2013

Essence & Avon Alışverişi

Bir arkadaşımdan Gratis Essence nin indirime girdiğini söylemişti.Hemen hemen bütün ürünler 3.50 liraya düşmüş gittim baktım mıncıkladım hakikatten doğruymuş :)

Millet stantlara öyle bir saldırmış ki doğru düzgün bir şey kalmamış,bende bir kaç parça bir şeyler kapabildim.
Gelelim aldıklarıma ;


Tek tek bakalım ;

Uzun süre kalıcı krem göz farı.Koyu gri renk 



Krem göz farı.Mavi renk



 Krem göz farı.Pembe renk


                                
  Krem göz farı.Kahvenin biraz açık bir tonu,koyu dore gibi bir renk.






Jel eyelir.Gri renk fakat mavi gibi çıkmış resimde.Siyahını da almak  istiyordum kalmamış :(



  Krem allık. Frambuaz rengi




Makyaj sabitleyici ve matlaştırıcı toz pudra.İlk defa kullanacağım bakalım memnun kalacak mıyım



                            Yağsız mat duran fondöten.Porselen rengi                             


Kapatıcı şurada ayrıntısıyla birlikte anlatmıştım.Memnun kaldım aldım fakat bunun fiyatı düşmemiş..


 Toz eyeliner.Eve gelince denedim,çok beğendim..



Rujlarda çok fazla seçenek yoktu,hepsi indirime girmemiş sadece 3 renginde indirim vardı.Bende bunu beğendim. Dazzlıng Beıge,göz kamaştırıcı bejmiş :)


Jel eyeliner fırçası..


 Gelelim Avondan aldıklarıma ;
                           
Sprey vücut yağı,hafif pırıltılık veriyor ve inanılmaz derecede tatlı kokuyor..



Fondöten fırçası indirime girmişti..


 İki uçlu far fırçası.Birini far için kullanacağım diğer top gibi olan ucunu da göz kalemini sürdükten sonra dağıtmak için kullanacağım ve göz pınarlarımı aydınlatmak için kullanacağım.İndirime girmişti..

 
Eyeliner fırçası,indirime girmişti..
  
  
 Bunu 15 gün önce falan almıştım,paylaşma imkanım olmadığı için   paylaşamamıştım.Çok beğendim ucu çok yumuşak ve parıltılı bir göz kalemi..


Gel eyeliner göz kalemi.Bunu da çok beğendim.Golden Fawn rengi.İndirime girmişti..


Essence indirimini ciddi anlamda çok beğendim ve istediğim bütün ürünlere çok çok uygun fiyatlara sahip oldum..

Sevgiler !