5 Şub 2014

Geri Dönüş...

Herkese merhaba..

Nereden başlasam nasıl başlasam hiç bilmiyorum inanın..

Bloğa uzun bir süre ara vermek zorunda kaldım,nedeni hem evlenmiş olmam hem de Twitter üzerinde dolaşan bir densiz yüzünden..

8 buçuk ay önce evlendim,kına gecemin detaylarını sizinle paylaşmıştım,yakın zamanda da düğün detaylarımı paylaşacaktım fakat o bahsettiğim dengesiz insan bende dahil bir çok insanla dalga geçti ve en sonunda aramızdan ayrıldı..Bunun üzerine bende kına detayları postunu kaldırdım ve düğün postu yapmak istemedim.


Evliliğe binlerce kez şükür olsun ki alıştım,evime alıştım,eşime alıştım,yemek yapmaya alıştım,ailemden ayrılmaya alıştım şimdi de bir bebek bekliyoruz :) 

Şuan da çok küçük olmasına rağmen sanki bir anda hayatım değişmeye başladı.Uyku düzenim,yemek düzenim,oturup kalkmam herşeyim bir an değişti.

Dün bebişimizi görmeye hastaneye gittik çok şükür ki herşey yolundaymış ve 5.haftamızı bitirmişiz,6.haftaya başlamışız ;) 

Artık post yazmaya çokça vaktim olacak çünkü şuan da riskli olduğu için evden çıkmamaya çalışıyorum ve iş yapamıyorum..

Inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim..

Bir sonra ki postta görüşmek dileği ile hoşçakalın...

4 yorum:

  1. Aramıza hoş geldin umarım başına bir daha aynı şeyler gelmez bebişin hayırlı olsun şimdi dinlene bildiğin kadar dinlen doğunca dinlenemezsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,evet evet öyle oluyormuş haklısınız :)

      Sil
  2. Öncelikle evliliğini ve bebeğini tebrik ederim
    Hayırlı olsun. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almaya nasip etsin. Risk varsa mümkün olduğunca dinlenmeye ve dikkatli olmaya çalış..
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
      Sevgiler

      Sil