11 Nis 2013

Kayın Valide İle Yapılan Gelin Bohça Alışverişi

Sonunda gelinliğime kavuştum diye başlamak istiyorum yeni postuma.Geçen gün kayınvalidem ve nişanlımla birlikte gelinliğimi teslim almaya gittik,38 bedenden 36 bedene küçülttük.A dan Z ye her şey o kadar güzel,o kadar titizlikle yapılmış ki gelinliğimi giydiğim de sevinçten ağlayasım geldi resmen.Çok şükür ki gelinliğimi teslim aldım ve salonumuzun duvarına astım :) 

Allah'ım hayırlı uğurlu etsin inşallah !

Gelinliği almaya gittiğimiz de gelin sandığı ve kozmetik alışverişimizi de yaptık.

Alışverişimizi Bakırköy Capacity avm den yaptık,ilk önce tabi ki de gratis'e gittik,abartmadan gereken bütün malzemeleri aldım ve hemen sizlerle paylaşmak istedim..




                                                      
                                                       Tek tek inceleyelim..


Fondötenimi bu sefer de loreal markasından yana kullanmak istedim,günlük olarak ben bb kremleri tercih ediyorum ama bunları özel bir yere giderken sürerim diye aldım,aynı şekilde pudrasını da aldım.Cildim özellikle alın bölgem müthiş yağlı olduğu için ara sıra şikayetçi oluyorum bu yüzden parlamasını engellemek için pudrasını da aldım.
Aslında fondöteni mac'ten almak istiyordum ama çalışan bayan Mac'in fondötenlerinin çok ağır olduğunu ve benim cildimin bu kadar ağır fondötenlere ihtiyacı olmadığını söyleyerek beni caydırmayı başardı..



Rimeli Loreal Volume Million Lashes aldım,yanında da eyeliner hediyesi varmış.


İşte benim bebeklerim :) Şu The Balm markasını o kadar merak ediyordum ki anlatamam.8 Mart indirimde gittiğim şube de The Balm stantı yoktu ve ben hiç bir şey alamamıştım. Şuradan bakabilirsiniz.
The balm stantı görür görmez hemen koştum ve merak ettiklerimi aynı zaman da ihtiyacım olan şeyleri aldım.
Balm Shelter
The Balm Jovi far paleti
Time Balm makyaj bazı
The Balm Mary-lou aydınlatıcı
2 adet allık


Bu far paletini görmeyen yoktur zaten ben yine de fotoğrafını çektim,evlendikten sonra kullanıp bir güzel swatchlarını yaparım sizlere.


2 tane allık aldım.Birisi Hot Mama hafif ışıltılı turuncumsu bir renk,diğeri Down Boy pembe renk.Ortada ki ise o çok merak ettiğim aydınlatıcı.


Çok severek kullandığım,bir türlü vazgeçemediğim Garnier BB kremden aldım.


Essence markasının göz bazını aldım.Benim şansıma herhalde gittiğim 2 gratis şubesinde de hiç bir çalışan göz bazını bilmiyor,bana far gösteriyorlar :s bende o nedenle bunu aldım.


Evde milyon tane kullanılmayı bekleyen ve aynı zamanda kullanmaya kullanmaya bozulan rujlar mevcut olduğu için ruj almak istemedim,kayınvalidem ruj ruj diye ısrar edince Essence'nin rujunu ve lipgloss'unu aldım.Ortada ki şeker mi şeker Avon rujlarını da bir kaç gün önce almıştım onları da koydum bohçaya.


Benri markasının pamuklarını severek kullanıyorum,yine aldım 1 adet.


Çalışan kızlar sünger koymam gerektiğini söyledi,aslında çok nadir kullanırım ama bohçada bulunsun diye aldım.


Sabunda konuyormuş bohçaya :)


Schwarzkopf markasının şampuanları normal de 10 TL ama biz yüklü bir miktarda alışveriş yaptığımız için tanesi 5 TL ye düşüyormuş.Şampuan almayı unutmuştuk zaten iyi oldu :)


Sağ olsun gratis bize hediye verdi :) Tarak almamıştık ve bize Schwarzkopf markasının 2 adet tarağını,1 adet makyaj çantası ve Vaseline markasının oje setini hediye ettiler.


Daha sonra kayınvalidemin hemen hemen bütün ürünlerini severek kullandığı Mac mağazasına girdik,bir çok blogta bu aşağıda ki bu ürünü gördüm ve acayip merak ettim.Gerekli olan ve merak ettiğim her şeyi Gratisten zaten almıştım,buradan da sadece bu ürünü aldım. Kayınvalidem 4 lü far paleti,aydınlatıcı ve 2 adet ruj aldı (Eve gelince bende almadığıma pişman oldum !  Neyse ki nişanlım ben sana alırım dedi :))


Galatasaraydan vazgeçerim bu bebeğim Bioderma H2O dan vazgeçmem :) 


Yıllardır severek kullandığım canım aşkım Calvin Klein Euphoria parfümüm.Belki,Galatasaraydan,Bioderma dan vazgeçerim ama bundan aslaaaaa :)


Bu aşağıda ki şirin bebekler ise Amway markasının Artıstry serisinden alınanlar.Ben diğer markaların toniklerini korkarak kullanıyorum ama bunları şuan da da kullanıyorum ve inanılmaz memnunum.Kullanamaya başladığımdan beri yüzümdeki düzelmeleri gördükçe mutluluktan havalara uçuyorum.
Hiç bir şekilde aksatmadan sabah akşam kullanıyorum.Yüz yıkama jeli,toniği ve nemlendirici kremi.Hafta da uygulanan maskesi var bir de.Herkese bu seriyi tavsiye ediyorum herkese !


Bu diş fırçasını da Amway'den aldım.Bunun macununu da aldım ama onu nişanlımın kutusuna koyduk.
   
                                        Ve bu da benim gelin bohçamın son hali :)         


Bunlar o kadar güzel şeyleri ki tarifi yok !

Allah hakkeden herkese en güzellerini,en iyilerini nasip etsin...

Şimdiden herkese hayırlı cumalar !

41 yorum:

  1. Hepsini çok güzel, bol neşeli, aşkla dolu günlerde kullanmanız nasip olur inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin ! İnsallahh,cok tesekkur ederim cok :)

      Sil
  2. Çok güzel şeyler almışsın,güle güle kullan.Her şey gönlünce olsun,şimdiden mutluluklar :))

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel şeyler almışsın,güle güle kullan hepsini. Her şey gönlünce olsun şimdiden mutluluklar diliyorum size ömür boyu :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş, herşey gönlünce olsun cnm :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel şeyler almışsın,güle güle kullan hepsini. Her şey gönlünce olsun şimdiden mutluluklar diliyorum size ömür boyu :)

    YanıtlaSil
  6. nasıl güzel bir bohça olmuş öyle :) güzel gnlerde kullan inşallah!! :)

    YanıtlaSil
  7. Ayyy ne güzel! Hayırlı uğurlu olsun.

    Hiçbir geleneği bilmediğim gibi bundan da haberim yoktu. Kozmetik alışverişine çıkılıyorsa hemen evleneyim ben :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İhihhihi :) cok tesekkur ederim,sana da nasip olsun insallah :)

      Sil
  8. hepside cok güzel ınsallahta butun bunları huzur ıcınde kullanırsın esınle cokk mutlu olursun

    YanıtlaSil
  9. akıllım kayınvalideni kapmışsın MAC'e gitmişsin bütün mağazayı talan etmeden çıkılır mı yahuu :)

    güle güle kullan hepsini :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanirim basiretim baglandi :) cok tesekkur ederim :)

      Sil
  10. hepsi çokgüzel hayırlısı ile kullan

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel alışveriş olmuş daha altını takısı olcak en pahalısını iste sen kızsın değerlisin kıymet bilsinler canım(:Hakkında en hayırlısı olsun musmuslu ol inşallah sevgiler:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ay ay :) insallah cok tesekkur ederim..

      Sil
  12. Bebeğiiim hepsi çok güzel..Güzel günlerde kullanırsın inşallah..Şimdiden kocaman mutluluklar dilerim canım benim seni çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsallah bitanem insallah cok tesekkur ederim,Allah sana en guzellerini hemde en guzellerini versin fistigim benim bende seni coook seviyorumm :)

      Sil
  13. canım benim ne kadar güzel heyecanlar bunlar umarım en neşeli en güzel en mutlu şekilde geçer her an senin için (: darısı başıma herşeyi not et sorucam sana yakın zamanda ne nasıl oluyor ((: kocaman öpüyorum herşey gönlünce olsun birtanem mutluluklar <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman sorabilirsin bitanem insallah senin icinde hayirlsi olur,iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim..iyi ki varsiniz..

      Sil
  14. gÜLW GÜLE KULLANMAN DİLEĞİYLE HERŞEY ÇOK GÜZEEEL :)

    YanıtlaSil
  15. Okurken seni hic tanimama ragmen duygulandim. Ne güzel bir hazirlik, insallah hersey istedigin gibi olur. Aldiklariniz cok güzel ve MAC-sever bir kayinvaliden oldugu icin cok da sanslisin. Gelinligi cok merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsallah,cook tesekkur ederim..Allah herkese en guzellerini nasip etsin,iyi dilekleriniz icinde cok tesekkur ederim :)

      Sil
  16. güzel günlerde kullan tatlım. çok şanslısın maşallah diyelim nazar değmesin:))

    YanıtlaSil
  17. güle güle kullan tatlım herşeyden önce hayırlı olsun tabii :)birden kayınvalidemle başlayan yazıyı görünce atladım hemen ne güzel bahsetmişsin tüm bunlardan özendim açıkçası seni ve biraz da üzülerek aslında :( umarım allah hep mutlu kılar aile ilişkilerinizi şimdiden senin dına bile mutlu oldum inan ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya siz boyle guzel seyler yazinca ben cok mutlu oluyorum,cok ama cok tesekkur ederim :) Allah herkese benim yasadigim guzel seylerin en fazlasini en guzelini nasip etsin :)

      Sil
  18. Mutluluklar diliyorum..
    Gülerek giy gülerek çıkar gelinliği inşallah..
    en özel en zevkli günler bu hazırlıklar :)

    YanıtlaSil
  19. The Balm'ın ürünlerindeki indirimden ben de yararlandım ve aynı ürünleri tercih etmişiz.Güle güle kullanın,mutluluklar dilerim. :)

    YanıtlaSil
  20. En zevkli tarafıda bu hazırlıklar :))) ayy birden nostalji oldu,bende ck euphoria parfümünden aldırmıştım. Bütün alınan makyaj malzemelerini diğer büyük sandıkla beraber küçük,şirin bi sandıkta getirmişlerdi sonra. o sandık şimdi banyomda makyaj malzemelerimle dolu :))

    çook güzel,keyifli,mutlu,sağlıklı günlerde kullan. mutluluğunu Allah daim etsin.

    YanıtlaSil
  21. Sendeki şans çoğu kişide yoktur. Kıymetini bil. Bana böylesi denk gelmez :D

    YanıtlaSil
  22. Kisiye ozel gelin ayakkabisi ebiye mezuniyet kina vs tum tasarim ayakkabilar icin beklerim instagram facebook adresim esmasimsekdesign

    YanıtlaSil