24 Ara 2012

Yılbaşı Gecesi Ne Giymeli?

Bir önce ki postum da yılbaşı hediyelerinden bahsetmiştim,ne hediye almam gerekiyor vs.. Şimdi ise en önemli şey yılbaşı gecesi ne giyeceğiz :)
Sizler için bir kaç araştırma yaptım..
Umarım yardımcı olur :)
Alıntıdır...


Yeni yıl için geri sayım başladı...Evde olanlar için mükellef bir sofra ve hediyeler önem kazanırken dışarı çıkacaklar içinse hiç şüphesiz şıklık ön planda olacak. En önemlisi de yılbaşı gecesi nerede kutlanacağına dair karar verildikten sonra en uygun kombini oluşturmak. 



Her yıl olduğu gibi, 31 Aralık gecesinin vazgeçilmez rengi yine kırmızı. Fakat bu yıl kırmızılara parlak bordolar, doreler, bu yılın modası desenler ve siyahlar da eşlik ediyor. Bir başka göze çarpan detaysa diğer yıllara göre kabarık gece kıyafetlerinin yerini vücudu saran göğüs dekoltesinden uzak daha sade modellerin almış olması. Bu yıl şıklığın yolu sadelikten ve aksesuarlarla tamamlanmış ince detaylardan geçiyor. 


EVDE PARTİLEYENLERE
Son birkaç yılın trendi ev partileri... Ev partisinde de  dışarıda  katılacağınız bir davet kadar şık olmalısınız. En iyisi ev ortamına uygun  rahat ve şık kombinler oluşturmak. Rahatlık hakkınızı kıyafetten yana kullanarak ince topuklu, iddialı, altın rengi ayakkabılar seçebilirsiniz. Bu modelleri Deichmann, Matraş, Yeşil Kundura, Desa'da yüzde 40; Elle, Arow ve Greyder'de yüzde 50 indirimle bulabilirsiniz. Arow'da indirimin yanı sıra 120 TL ve üstü alışverişlerinizde pırlanta kolye hediye... 
Kıyafet seçimleriniz içinse Vero Moda, Batik ve Mudo'nun yanı sıra Mehtap Elaidi'nin yönetimindeki tasarım ekibi tarafından tasarlanan koleksiyonun özel parçaları için enmoda.com'a bir göz atabilirsiniz.



GÖSTERİŞİ ABARTMAYIN
Akşam yemeği veya şık bir davet için tercih edeceğiniz kombinlerin gösterişli ama abartısız olmasına özen göstermelisiniz. Bu yıl uzun elbiseler, asimetrik kesim etekler moda olsa da yılbaşı gecesi için minilerin de her zaman popüler olduğunu unutmayalım. Seçiminizi ekru, bordo, kırmızı ya da siyahtan yana kullanabilirsiniz. Eğer aksesuarda abartıya kaçmayacaksanız ve ilgiyi kıyafette toplamak istiyorsanız altın rengi, parlak metalik ya da payetli elbiseleri de tercih edebilirsiniz. Birçok markanın vitrininde bu modellere rastlayabilirsiniz. Atelier 55, Forever New, Prada, Sabri Özel, Guess, Atalar, adL, H&M ve Atalar bu mağazalardan bazıları...



AYRINTILARI ATLAMAYIN
Kıyafetinize karar verdikten sonra doğru ayakkabı ve aksesuarları seçmelisiniz. Yoksa kıyafet seçimizi ne kadar güzel olursa olsun kendini gösteremeyecektir. Aksesuar seçiminiz için el yapımı özel tasarımlar satan Yeless, Atlantis, Tekin Seyrekoğlu, Altınbaş, aksesuar online satış sitesi mizu.com, 3 al 2 öde kampanyasıyla Coquet ya da yeni yıl alışverişlerinize pırlantalı 'Bereket Kolye' hediye eden Gülaylar'ı tercih edebilirsiniz. 



SOKAKTA
Yeni yıla sokakta girmek isteyenler, öncelikli olarak seçecekleri parçaların sıcak tutmasını dikkate almalı. Bu yıl kürk parçalı montların da moda olması işinizi kolaylaştıracak. Dar kesim bir paltoyla şık olabilirsiniz; ya da kısa parlak bir montla birlikte balıkçı yaka örgü kazak ve onun altına renkli skinny jean pantolon giyebilirsiniz. Renkli örgü atkı ve bere seçimiyle de sokak partilerinin en şıkı olmaya aday olabilirsiniz. Benetton, Lacoste, Levis, Defacto, Boyner, Colombia, Mavi, Adrenalin, Adventure Republic ve Collezione'da aradıklarınızı bulabilirsiniz.



KIRMIZI UĞUR GETİRİR 
Bazı inanışlara göre kırmızı iç çamaşırıyla yeni yıla girmek ya da sevdiklerine kırmızı iç çamaşırı hediye etmek uğur getiriyor. Siz de bu şekilde düşünenlerdenseniz yılbaşına özel koleksiyonlar hazırlayan Yeni İnci, Bonprix, Zeki, Magic Form ve Women'Secret'a bir göz atabilirsiniz.


                                                                               

6 yorum:

  1. gerçekten çok aydınlatıcı ve yardımcı bir yazı olmuş

    YanıtlaSil
  2. Yılbaşı gecesi ne giysem sorununa güzel bir yanıt olmş:) Ben de blogumda yeni yıl kombini yaptm beklerm:)
    Sevgiler
    thepinkshopaholicprincess.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. bu gidişle ev toparlamakla geçireceğim taşınma telaşından ama :) pijamalarımı çekerim:) rahattt amaaaaaaaaa sokakta girmek isterdim kaldırımları adımlarken...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun,bende sevdiklerimle birlikte pijamalarimla birlikte evde gecirecegim :) en guzeli en rahati :)

      Sil